imagenes_destacadas_web2016bvfc

Secret Wars EuroLeague

Secret Wars, un combat artístic per grups entre ciutats europees on les úniques regles són: cada combat dura 90 minuts, només s’utilitzarà pintura negra sobre fons blanc, sense esbossos ni llapis.
Cada ciutat estarà representada per un grup d’artistes escollits per l’organització de l’esdeveniment. Cada ciutat participarà en un torneig estil suís per grups (els qui viatjaran a totes les ciutats del seu grup) per entrar a les eliminatòries, qui guanyi la Euro League (Lliga Europea) competirà a Tòquio o NYC contra els campions d’Àsia o els Estats Units. En el grup 4, compartint tauler amb Londres, Suthampton, Dublin i Copenhaguen, està Barcelona.
Gràcies al míster, vaig tenir el gran honor de formar part de l’equip barceloní juntament amb altres artistes com: Dixon, Inocuo, Dave, Aryz i el míster Tvboy. El nostre “camp de joc” a Barcelona serà la mítica sala Apolo. Com el sistema de votacions serà arbitrat per un jurat compost per dos jurats i el suport del públic (que es mesurarà amb un lector de decibels), ja penjaré els dies de “combat” perquè us passeu a animar-nos! Té molt bona pinta …

La meitat de l’equip que va representar a Barcelona a la EuroLeague de Secret Wars (Inocuo, Dave i jo mateix) va viatjar a Southampton (on Jesucrist va perdre la sabatilla!) per a la primera batalla d’il·lustració.

secret_wars_barcelona_street_art2

secret_wars_barcelona_street_art6

secret_wars_barcelona_street_art4

Els mateixos components també vam viatjar a Dublin per enfrontar-nos al seu equip des d’una altra perspectiva.

secret_wars_barcelona_street_art7

secret_wars_barcelona_street_art1

secret_wars_barcelona_street_art8

secret_wars_barcelona_street_art3

Secret Wars EuroLeaguealeix
00