Imagenes_Destacadas_Web2016fffd

Il.lustració del Primer Ministre de la India – Manmohan Singh

Dr_Manmohan_Singh_Aleix_Gordo_Hostau

Fa temps va ser una col·laboració surrealista, com sembla ser, a les que ja em vaig acostumant. Un tipus em va contactar a través de Toonpool (un portal / galeria per il·lustradors, molt enfocat a la caricatura) i em va proposar fer una caricatura de Manmohan Singh,, el primer ministre de l’Índia i em va semblar (veient la seva foto!) Una caricatura molt divertida, així que vaig acceptar!! Es va editar un llibre de tots els participants i es va lliurar una còpia personalment aquest senyor.

Manmohan_Singh_Sketch

Aquí us deixo un esbós previ abans de vectoritzar la il·lustració.

Cover_Manmohan_Singh_Kerala_Cartoon_Academy

Aquesta és la caràtula del llibre en qüestió, 123 Cartoons on Manmohan Singh, publicat per l’Kerala Cartoon Academy. Podeu llegir un article sobre la publicació aquí: http://cartoononnews.blogspot.com.es/2008/07/rare-collection-of-cartoons-on-pm-to-be.html

Pakistan President Gen. Parvez Musharraf shaking hands with Indian Prime Minister Dr.Manmohan Singh just before the meeting at Hyderabad House in New Delhi on Sunday,17/04/05.

Aquí una fotografia del Primer Ministre en persona…

Il.lustració del Primer Ministre de la India - Manmohan Singhaleix
00