Imagenes_Destacadas_Web2016jnhb

God’s Pizza Art

Vídeo d’un projecte molt interessant (organitzat per Guapopo) on 5 artistes plàstics desconeguts entre ells, s’ajuntaven per pintar un llenç circular encarnant cadascun un paper en la Roda de la Vida: Naixement, Creixement, Cim, Decreixement i Mort. Cada un començava a un sector de la circumferència i al cap d’un temps preestablert canviaven a treballar en el següent sector on havia començat a treballar el seu predecessor. Quan els cinc havien pintat en tots els sectors del Naixement a la Mort, el Cercle quedava tancat…. A mi em va tocar el Naixement o el seu equivalent de la carta del Tarot (El Boig). Una experiència artística i humana molt, però que molt interessant …
Per a més informació sobre l’esdeveniment, clica aquí.
/Participants:
Aleix Gordo
Carmen dels Plans
Edgar Ibañez
Eva Sans

Felipe Chávez

Gods_Pizza_Tarot_Painting1
Gods_Pizza_Tarot_Painting2
Gods_Pizza_Tarot_Painting3
Detall de l’obra acabada.
Gods_Pizza_Tarot_Painting4
Gràcies a Guapopo, David Apfel, Katty Scholz, Gustavo López, al Bar del Convent de Sant Agustí i a tots aquells que van fer possible aquest projecte.
God's Pizza Artaleix
00