Imagenes_Destacadas_Web2016eswa

Col.laboració a la revista Stripolis (Sèrbia)

Stripolis_Comic_Magazine_Serbia4b

Fa temps es va publicar Stripolis, una de les noves revistes de còmics a Sèrbia. Patrocinada per Kulturni centar Zrenjanina ejecutada i ideada per Branko Djukic, compta amb autors importants de la cultura sèrbia i autors internacionals (18 en total) tals com:  Zoran Tucic, Zeljko Pahek,Vittorio Giardino, Steven Dupré, Zandor Gogoljak, Sagar Fornies, Rick Veitch, Pau Rodríguez, Paco Roca, Nina Bunjevac, Milos Mazal, Marcelo Lelis, Jacek Fras, Emma Rios, Dorde Milovic, Darko Perovic, Alberto Belmonte i un molt humil servidor. Quan vaig rebre la revista vaig al·lucinar veure alguna cosa meva en ciríl·lic !!!
La veritat és que els prejudicis de vegades ens poden jugar males passades. Era una mica reticent a enviar material a Sèrbia (tot i que encara no sé ben bé per què!) Però és que la qualitat de la publicació és immillorable tant en la qualitat de les col·laboracions com el disseny i la impressió, a més Branko sembla una persona molt atenta i seriosa. Espero que que els vagi molt bé i que puguin complir l’objectiu de reviure la cultura del còmic al seu país!

Stripolis_Comic_Magazine_Serbia1b Stripolis_Comic_Magazine_Serbia2b

Stripolis_Comic_Magazine_Serbia3b

Col.laboració a la revista Stripolis (Sèrbia)aleix
00