Imagenes_Destacadas_Web2016sds

Dibuixos per “Las dos vidas de Andrés Rabadán”

Fa temps es va estrenar la pel·lícula sobre el famós “Assassí de la Ballesta” produïda per Nanouk Films i dirigida perVentura Durall com el seu primer llargmetratge. Aquí podeu veure el tràiler de la pel·lícula.
Una de les particularitats del protagonista de la pel·lícula, el “Assassí de la Ballesta”, és la seva passió pel dibuix a bolígraf. Necessitaven que algú els fes un parell de dibuixos amb el seu estil i la seva tècnica perquè sortissin a la pel·lícula. Aquí dalt teniu un dels dibuixos fet per mi, basat en l’art d’Andrés Rabadán i que podreu veure a la pel.li.
Las_dos_vidas_de_Andres_Rabadan_Dibujo_Aleix_Gordo1
Las_dos_vidas_de_Andres_Rabadan_Dibujo_Aleix_Gordo2
Dibuixos per "Las dos vidas de Andrés Rabadán"aleix
00