Pintura japonesa de Aleix Gordo Hostau para Expomanga Madrid.

Obra per Expomanga (Madrid, ES)

ilustracion_expomanga_aleix_gordo3

“Tobu” (“Volar”), una il·lustració per a l’exposició “Japó: 70 anys de progrés i pau”, una mostra que ret tribut al país del Sol Naixent des dels pinzells d’alguns dels millors dibuixants espanyols. Realitzada en Expomanga 2015 amb el patrocini de l’Ambaixada Japonesa a Espanya.

Després de la Segona Guerra Mundial, hi va haver tres objectes que van jugar un paper primordial en la recuperació econòmica del Japó de postguerra: la nevera, la rentadora i la televisió. Les grues en la cultura japonesa són un símbol de prosperitat. “Volar” en aquest context significa fer un salt de prosperitat igual que el que es va fer després de la Segona Guerra Mundial.

ilustracion_expomanga_aleix_gordo2bilustracion_expomanga_aleix_gordo1b

Cartell d’Expomanga 2015.

ilustracion_expomanga_aleix_gordo2015

Obra per Expomanga (Madrid, ES)aleix
00